17 мар. 2007 г., 02:07

* * * 

  Поэзия
580 0 10
Във чашата ти лятото налях - уханна мащерка и дъхава къпина и слънчев лъч босилеков със тях, та силата им в тебе да премине. В ръцете ми топлее чаша чай. Над него аз по вещерски наричам: - От биле - здраве и да е безкрай! Да бяга зло от тебе! Пий, обичан...

© Ружена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??