Ще ви разкажа за мечтата тайна,
Която крия в себе си, незнайна.
Как ще получа покрив и храна,
Разбиране, човешка топлина.
Мечтая си и аз да съм желана,
любимката на някого да стана.
На някой, с години да е чакал
И сам самичък дни и нощи плакал.
Това е само моята надежда боса,
Че няма за внимание да прося.
Красивата любов за мен да бъде,
В оставащите ми години да пребъде.
Една любов голяма, споделена,
А аз да съм различна, обновена.
Да ме приеме с всичките дефекти,
А аз да ги превърна във ефекти.
© Нели Todos los derechos reservados