May 17, 2007, 9:33 AM

* * * 

  Poetry
571 0 2
 

Ще ви разкажа за мечтата  тайна,

Която крия в себе си, незнайна.

Как ще получа покрив и храна,

Разбиране, човешка топлина.


Мечтая си и аз да съм желана,

любимката на някого да стана.                

На някой, с години да е чакал

И сам самичък дни и нощи плакал.


Това е само моята надежда боса,

Че няма за внимание да прося.

Красивата любов за мен да бъде,

В оставащите ми години да пребъде.


Една любов голяма, споделена,

А аз да съм различна, обновена.

Да ме приеме с всичките дефекти,

А аз да ги превърна във ефекти.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??