Приятели, бързам при вас да се върна
и, нетърпелива, "Откровения " да зърна.
Още снощи успяха да ме ужилят,
Вероятно още злобеят и се хилят.
Ще стана столична проститутка известна
Колкото и да се правя на свестна и честна.
Ще бъда много, много скандална,
Ще бъда жена идеална, но фатална.
Снощи с жаргон това ми предрекоха,
А днес със люти клетви се отрекоха.
Така става със самотните жени-
Все някой иска да ги нарани.
Но ще намеря отнякъде три бона
И ще си вирна главата кат кокона.
Ще имам нова, различна фасада
И ще се правя на много по-млада.
Ще бъда горда и много напета,
Та да ме заглеждат младите момчета.
Нали съм здраво заредена с магнит,
Ще се нося от уста на уста като мит.
Сега излъчването ми е магнетично
И ще се държа дръзко, и неприлично.
Сега съм ядрена като електроцентрала
И излишната си мощ изцяло бих отдала
На всички потребители, щом имат нужда.
Идеята към милосърдие подбужда
Сега съм резонансна и трептяща,
макар и вече да съм полузряща,
все някой къорав ще ме забележи
и за дълбок резерв ще ме набележи.
Добре, че имам надежди, фантазии, мечти.
Откъде ще намеря толкова пари?
Оставам на изживяването си клинично
А пребиваването в клиники е... хронично.
evropa
© Нели Todos los derechos reservados