25 мая 2007 г., 14:39

* * * 

  Поэзия
587 0 2

Приятели, бързам при вас да се върна

и,  нетърпелива,  "Откровения " да зърна.

Още снощи успяха да ме ужилят,

Вероятно още злобеят и се хилят.

Ще стана  столична проститутка известна

Колкото и да се правя на свестна и честна.

Ще бъда много, много скандална,

Ще бъда жена идеална, но фатална.

Снощи с жаргон това ми предрекоха,

А днес със люти клетви се отрекоха.

Така става със самотните жени-

Все някой иска да ги нарани.

Но  ще намеря отнякъде три бона

И ще си вирна главата кат кокона.

Ще имам нова, различна фасада

И ще се правя на много по-млада.

Ще бъда горда и много напета,

Та да ме заглеждат младите момчета.

Нали съм здраво заредена с магнит,

Ще се нося от уста на уста като мит.

Сега излъчването ми е  магнетично

И ще се държа дръзко, и неприлично.

Сега съм ядрена като електроцентрала

И излишната си мощ изцяло бих  отдала

На всички потребители, щом имат нужда.

Идеята към милосърдие подбужда

Сега съм резонансна и трептяща,

макар и вече да съм полузряща,

все някой къорав ще ме забележи

и за дълбок резерв ще ме набележи.

Добре, че имам надежди, фантазии, мечти.

Откъде ще намеря  толкова пари?

Оставам  на изживяването си клинично

 А  пребиваването в клиники е... хронично.



evropa





 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ако няма фантазии и мечти как ще пишем? Благодаря ви!
  • Амаче фантазиорка иначе хич да не ти пука..кервана си върви кучетата си лаят!!!
    Поздравче,Нели!!!
Предложения
: ??:??