Мила мамо, я кажи,
колко радости, беди
ти донесе на света
свидната ти дъщеря?
Мила мамо, разбери,
че едничка си ми ти!
Посвещавам стих в отплата,
че за мен си най-добрата.
Мила мамо, но нали
и във нощи, и във дни
Ти си мама - аз съм Нели,
тъй съдбите са ни вплели.
© Нели Todos los derechos reservados