30.06.2007 г., 10:40 ч.

* * * 

  Поезия
660 0 7
 

Мила мамо, я кажи,

колко радости, беди

ти донесе на света

свидната ти дъщеря?

Мила мамо, разбери,

че едничка си ми ти!

Посвещавам стих в отплата,

че за мен си най-добрата.

Мила мамо, но нали

и във нощи, и във дни

Ти си мама - аз съм Нели,

 тъй съдбите  са ни  вплели.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??