11 jun 2008, 1:47

* * * 

  Poesía
788 0 1

Чудя се дали отново да заплача,

или отново сама да си закрача?!

Сама, но всъщност сред тълпа от хора...

Сама сред толкова отрова...

И пак се чудя колко ли са тези като мен,

сами сред хора в този свят студен...

Надявам се все някой да ме чуе

и в живота ми безстрашно да нахлуе.

Да грабне ме на коня бял,

да вдигне самотния воал,

да впие устни в моята уста

и да премахне тази самота...

© Грета Стоилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво (bow) Не се оставяй в ръцете на обезличаващата самота...върви със своите мечти - дори облeни във сълзи..
Propuestas
: ??:??