16 feb 2007, 10:29

* * * 

  Poesía
896 0 5
Тази нощ жадувам твойто тяло     
вземи ме в тишината на нощта,    
тази нощ ще бъда твоя цялата,       
грешница съм аз на любовта.            
Утре вече няма да съм същата,  
утре вече няма да съм аз.   
Пак ще бъда майката, съпругата,   
утре вече ще съм другата.

© Маргарита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??