16.02.2007 г., 10:29 ч.

* * * 

  Поезия
884 0 5
Тази нощ жадувам твойто тяло     
вземи ме в тишината на нощта,    
тази нощ ще бъда твоя цялата,       
грешница съм аз на любовта.            
Утре вече няма да съм същата,  
утре вече няма да съм аз.   
Пак ще бъда майката, съпругата,   
утре вече ще съм другата.

© Маргарита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??