5 oct 2004, 15:02

* * * 

  Poesía
1200 0 0
Нужна ми е само
малко обич,
за да повярвам,
че на света все още
може да се живее...
Искам в моя живот
да няма красиви думи-
а истинска любов.

© Десислава Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??