5.10.2004 г., 15:02 ч.

* * * 

  Поезия
1187 0 0
Нужна ми е само
малко обич,
за да повярвам,
че на света все още
може да се живее...
Искам в моя живот
да няма красиви думи-
а истинска любов.

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??