28 feb 2007, 22:15

*** 

  Poesía
513 0 1
В мъгла и тайственост,
напрегната, презряна -
върви по улицата:
женствена наслада.

Като нощта - владееща греха
и кукловод, и кукла,
платила неплатимото - дълга
към себе си и Бога.

Раздаваща копнежи и мечти,
откраднала си грам надежда,
невинноста понесла като щит -
нарекоха я Дяволска Принцеса.

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??