19 may 2007, 12:37

* * * 

  Poesía » De amor
792 0 1

Защо при теб я взе?
Защо ми я отне?
При мен и беше най-добре...
Сърцето ми без глас от болката крещи:
"Върни ми я ти!"

© КриСинКа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??