Сълзите ще ти кажат
как за тебе плаках.
Очите ще ти покажат
как по тебе страдах.
Луната над теб ще бди.
Няма ти да знаеш, че аз съм луната,
която в твоите уши,
че те обича, че ти за нея си светлината
не спира да шепти.
© Супа Дупа Todos los derechos reservados