Jan 13, 2005, 11:03 PM

*** 

  Poetry
1255 0 0

   Сълзите ще ти кажат
как за тебе плаках.
   Очите ще ти покажат
как по тебе страдах.

   Луната над теб ще бди.
Няма ти да знаеш, че аз съм луната,
    която в твоите уши,
че те обича, че ти за нея си светлината
     не спира да шепти.

© Супа Дупа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??