1 oct 2005, 23:11

*** 

  Poesía
893 0 2

             Пожелавам ти да докоснеш любовта,
             да очакваш всичко от нея,
             а в замяна да не получаваш нищо.
             Заклевам те някой ден
             да се влюбиш в жена,
             която не умее да обича.
             Да усетиш горчилката в устата,
             когато казваш, че обичаш,
             а да срещаш лъжа във очите.
             Да почувстваш празнотата,
             когато е до теб, а всъщност
             да гледаш как се отдалечава.
             Да очакваш с трепет всеки миг
             с надежда да я видиш,
             а да ти отговаря със презрение.

             Заради всички изплакани сълзи
             с наранено до лудост сърце
             ти пожелавам любов, от която боли.


© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??