Пожелавам ти да докоснеш любовта,
да очакваш всичко от нея,
а в замяна да не получаваш нищо.
Заклевам те някой ден
да се влюбиш в жена,
която не умее да обича.
Да усетиш горчилката в устата,
когато казваш, че обичаш,
а да срещаш лъжа във очите.
Да почувстваш празнотата,
когато е до теб, а всъщност
да гледаш как се отдалечава.
Да очакваш с трепет всеки миг
с надежда да я видиш,
а да ти отговаря със презрение.
Заради всички изплакани сълзи
с наранено до лудост сърце
ти пожелавам любов, от която боли.
© Димитрина Станчева Всички права запазени