14 jun 2009, 17:44

*** *** *** 

  Poesía » Otra
449 0 2

Мрачно създание целуна ме преди да умра.

Прошепна нежно в ухото ми: "Красотата е дете на нощта."

Обеща ми безсмъртие, обеща ми охолен живот,

но всичко това нямаше смисъл без теб, моя любов.

 

Обещанията негови аз игнорирах

и с твоето име на уста загинах.

Мрачно създание със своите очи ме плени;

целуна ме нежно, а след това ме уби.

© Александра Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??