14 июн. 2009 г., 17:44

*** *** *** 

  Поэзия » Другая
448 0 2

Мрачно създание целуна ме преди да умра.

Прошепна нежно в ухото ми: "Красотата е дете на нощта."

Обеща ми безсмъртие, обеща ми охолен живот,

но всичко това нямаше смисъл без теб, моя любов.

 

Обещанията негови аз игнорирах

и с твоето име на уста загинах.

Мрачно създание със своите очи ме плени;

целуна ме нежно, а след това ме уби.

© Александра Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??