Обичам те с негативизъм
и вярвам в тебе с отчаяние.
Поддържам се чрез егоизъм,
но искам твоето признание.
Аз нямам думи и идеи,
и нито капчица надежда,
но не е важно – нямам време,
късно е да презареждам.
Е, и? Какво като те няма?!
И без това не те очаквах.
Без Бог, дори без сляпа вяра,
без сълзи дните си оплаквах.
Обичам те със мазохизъм,
но имам своите желания.
И моят скапан организъм
отхвърля твоето влияние.
© Фредерик Todos los derechos reservados