6 feb 2007, 3:08

[ ] 

  Poesía
666 0 5
и някак си така е някак празно,
и някак си така е някак зле,
и някак си е някакво омразно,
и някак си все пак ми е добре.

и някак си душата ми олеква,
сърцето вече никак не тежи.
и погледът ми някак си омеква
под натиска на твоите очи.

предадох се. студено е. и тихо.
но няма как. и няма накъде.
и по-добре. и пак ли ме обвиха
ръцете ти. да, ти си. или не?

халюцинирам. някак си не мога
да спра. не искам. няма. и не ще.
и някак си и болка, и тревога
стопиха се във празното поле.

© Фредерик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??