7 oct 2004, 20:04

* * * 

  Poesía
791 0 0

 

Искам да отида на гарата

и там да крещя, да крещя,

както Лайза Минели го правеше,

в “Кабаре”, ако не греша...

 

 

© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??