Oct 7, 2004, 8:04 PM

* * * 

  Poetry
792 0 0

 

Искам да отида на гарата

и там да крещя, да крещя,

както Лайза Минели го правеше,

в “Кабаре”, ако не греша...

 

 

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??