4 nov 2005, 1:13

* * * 

  Poesía
676 0 2



Чашата на мъката ще изпия,
чашата на моите сълзи
и самотата си ще прикрия
с безброй фалшиви усмивки.

Пияна от мъка, без радост
ще забравя своето страдание.
Ограбена надежда, измамена младост
ехти край мен тягостно стенание...

© Н Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ще се опитам!!!
  • опитай с чашата на радостта и надеждата!
Propuestas
: ??:??