22 nov 2005, 21:51

*** 

  Poesía
701 0 0

Между седмото небе

И деветия кръг ме люлееш.

Гергьовска люлка

е за теб душата ми,

а аз искам просто

със мен да живееш,

докато старост

съсипе телата ни.

© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??