Nov 22, 2005, 9:51 PM

*** 

  Poetry
696 0 0

Между седмото небе

И деветия кръг ме люлееш.

Гергьовска люлка

е за теб душата ми,

а аз искам просто

със мен да живееш,

докато старост

съсипе телата ни.

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??