22.11.2005 г., 21:51 ч.

*** 

  Поезия
695 0 0

Между седмото небе

И деветия кръг ме люлееш.

Гергьовска люлка

е за теб душата ми,

а аз искам просто

със мен да живееш,

докато старост

съсипе телата ни.

© Светлана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??