Над чаша бира, в самота
обгърната от цигарения дим
на съседа си по маса,
обмислям своето “оттук - нататък”...
Като пяната от чашата пред мен
мехурчетата на живота ми се пукат,
а облаците на мечтите ми
в дима тютюнев се разтварят.
И въпреки това,
закътано дълбоко в мен
стои предчувствие за щастие -
все още недоизживяно.© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados