22 февр. 2006 г., 15:22

*** 

  Поэзия
706 0 3

Над чаша бира, в самота

обгърната от цигарения дим

на съседа си по маса,

обмислям своето “оттук - нататък”...

Като пяната от чашата пред мен

мехурчетата на живота ми се пукат,

а облаците на мечтите ми

в дима тютюнев се разтварят.

И въпреки това, 
закътано дълбоко в мен

стои предчувствие за щастие -

все още недоизживяно.

© Светлана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??