Feb 22, 2006, 3:22 PM

*** 

  Poetry
747 0 3

Над чаша бира, в самота

обгърната от цигарения дим

на съседа си по маса,

обмислям своето “оттук - нататък”...

Като пяната от чашата пред мен

мехурчетата на живота ми се пукат,

а облаците на мечтите ми

в дима тютюнев се разтварят.

И въпреки това, 
закътано дълбоко в мен

стои предчувствие за щастие -

все още недоизживяно.

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??