Капки кръв от сърцето отронени
са моите думи върху белия лист.
Всяка една е за теб.
И стихове тъжни, родени от тях,
се редят и описват бурите,
които бушуват във мен.
Но стихнат ли те,
какво ще остане
във моето свито сърце?
© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados