13.07.2006 г., 11:06 ч.

*** 

  Поезия
667 0 4

Капки кръв от сърцето отронени

са моите думи върху белия лист.

Всяка една е за теб.

И стихове тъжни, родени от тях,

се редят и описват бурите,

които бушуват във мен.

Но стихнат ли те,
какво ще остане

във моето свито сърце?

© Светлана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??