13 июл. 2006 г., 11:06

*** 

  Поэзия
626 0 4

Капки кръв от сърцето отронени

са моите думи върху белия лист.

Всяка една е за теб.

И стихове тъжни, родени от тях,

се редят и описват бурите,

които бушуват във мен.

Но стихнат ли те,
какво ще остане

във моето свито сърце?

© Светлана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??