Нашият общ път бавно достига
знака STOP – добре закотвен
на магистралата на живота ни.
Оптимизмът ни не бе достатъчен,
а злобата ни просто свърши.
Какво остана - се питам –
порочни са дори и спомените…
Остана само извода –
мечтите имат свойството
болезнено и бавно да си тръгват.© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados