22.12.2006 г., 13:37 ч.

*** 

  Поезия
641 0 2

Нашият общ път бавно достига

знака STOP – добре закотвен

на магистралата на живота ни.

Оптимизмът ни не бе достатъчен,

а злобата ни просто свърши.

Какво остана - се питам –

порочни са дори и спомените…

Остана само извода –

мечтите имат свойството

болезнено и бавно да си тръгват.

© Светлана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??