22 дек. 2006 г., 13:37

*** 

  Поэзия
593 0 2

Нашият общ път бавно достига

знака STOP – добре закотвен

на магистралата на живота ни.

Оптимизмът ни не бе достатъчен,

а злобата ни просто свърши.

Какво остана - се питам –

порочни са дори и спомените…

Остана само извода –

мечтите имат свойството

болезнено и бавно да си тръгват.

© Светлана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??