19 nov 2005, 15:17

* * * 

  Poesía
670 0 3

*    *    *

 

Ако последвам своите желания,

които издевателстват над мен,

навярно ще кръстосвам океани,

към краища далечни устремен.

 

И бих се чувствал атом от безкрая

на необятното, примамливо море.

Щастлив ще съм, макар да зная –

една мечта красива ще умре.

 

1995 г.

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??