7 mar 2007, 11:18

* * * 

  Poesía
888 0 5
Дали ще стана аз художник..
дали ще мога някои ден
не с думи а с картина
да пресъздам магията на пролетния ден?
Дали ще мога на слънцето лъчите аз да уловя
и на моят лист хартия да ги нанеса?
Дали ще мога с четка и боя
да извая тази красота.
Ще мога ли да съживя полета на всяка птица,
и уханието на пролетта?
Ще мога ли или е мечта?!

© Петя Карачанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??