31 oct 2005, 23:45

*** 

  Poesía
645 0 1
Не чукай, няма да те пусна!
Дори вратата няма да отворя.
Отворя ли я знам, ще бъде късно
със силните си чувства да се боря.

© Биктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??