31.10.2005 г., 23:45 ч.

*** 

  Поезия
644 0 1
Не чукай, няма да те пусна!
Дори вратата няма да отворя.
Отворя ли я знам, ще бъде късно
със силните си чувства да се боря.

© Биктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??