10 jul 2006, 10:37

***** 

  Poesía
628 0 2

Душата ми плаче и сълзи обливат лицето,

ръцете треперят, а тялото сгърчено страда:

не виждам, не чувам, кърви ми сърцето,

а мислите лутат се в обор с бодлива ограда.

Петната от болка стоят на външните стълби,

вратата заключена уморено не скърца,

а вятър си вихри и страховито мълви -

пак си сама и няма пред тебе следа.

Няма да влезеш в дома на своята обич:

ключът е захвърлен далеч от твоите пръсти,

няма прозорец, който тук да отвориш,

само небе, покрито от облаци гъсти.

Пак си сама...

 

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • има потенциал в това стихотворение. ако се пообработи, ще бъде отлично. няма да го оценявам на този етап. поздрави.
  • А ти вземи, разбий вратата.
    Влезни отново у дома.
    Със обич почерпи душата
    и ще изчезне твойта самота!!!

    Поздрави за стиха!!!
Propuestas
: ??:??