5 abr 2006, 17:44

0000 

  Poesía
1060 0 2
Ти не носиш цветя,
ти не искаш молби,
ти си само звезда-
между други звезди...

Аз не искам цветя,
аз не нося молби,
аз съм само сама-
между други сами...

Аз не прося пред теб,
ти не просиш пред мен,
само аз съм от лед,
само ти си смутен...

Ти и аз сме деца
на милиони молби,
само аз съм сама,
само ти - сред звезди...

© Радост Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??