26 feb 2009, 13:04

* * * 

  Poesía » Formas orientales
548 0 0




котките танцуват
на шарения килим



ръката трепери,
старец на стола



топъл въздух
погали цветята



щастливи птици
се реят свободно



малки ръце
докосват момчето



кучето лае
срещу снежната пътека



© Нико Ников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??