За теб
Ти си причината, заради която смея
и човекът, без който не мога да живея.
Защо така се влюбих
и акъла си по теб загубих.
Защо ме караш да се чувствам така,
сякаш няма нищо друго освен теб на света.
Единствено с теб усещам какво е любовта
и никога не искам да се промени това.
Сърцето ми от теб е в плен
и разкъсва се като не си до мен.
Още първия път, когато се видяхме,
че сме един за друг осъзнахме.
Може голямо разстояние да ни дели,
но ще се справим двамата с това, нали?
Мисълта за теб ме прави щастлива
и всеки път съм все по нетърпелива
да видя твоето красиво лице,
да усетя нежните ти ръце.
Слънчо, ти си най-добрият
и завинаги в сърцето си ще те скрия,
за да не може друга да е с тебе,
за да не може от мен да те отнеме.
Обичам те с цялото си сърце
и ми липсваш ужасно много, бебенце.
© Моника Todos los derechos reservados