17 sept 2014, 14:45

* * * 

  Poesía
507 0 0

Научих се да броя
дните, в които те няма.
Мисля,
това е най-лошото,
което мога да правя.
Уморих се, вече ми писва,
крайно време е
да спреш да ми липсваш.
Научил си ме
на целувки
до бездихание.
На прегръдки,
любов, страст,
на желание.
И вече не мога,
а още по-малко не искам
да те  няма до мене
и е крайно време
да спра да ти липсвам. 

© Рали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??