22 may 2010, 19:59

* * * 

  Poesía
500 0 0

Самота... И  се  втурваш в море.

Някой вчера за теб се е сетил.

Някой вчера е мислил за теб.

А пък друг е откривал планети.

 

Послепис... И отново писма.

Увещания, думи любовни,

бягаш сам от една самота,

а пък друга пак те догонва.

 

Календар... И много числа.

Дати, мисли, мечти, идеали.

Разпокъсани малки неща -

на парчета. А всъщност цяли.

 

Светлина... И отваряш очи,

със надежда денят да е щедър,

а пък после миг подир миг -

изживяваш или преследваш.

 

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??