4 abr 2012, 9:33

*** 

  Poesía » De amor
487 0 1

Като наказано дете се чувствам,

като наказано във ъгъла дете.

От болка без любов се пръска

измръзналото в пролетта сърце.

 

Очите ми в сълзи бленуват

за топъл поглед в твоите очи,

душата ми до смърт жадува

да я докоснеш с нежност ти.

 

Но твоето сърце за миг не трепва

и любовта ти вече се прекърши,

а тишината кротко ми нашепва,

че свърши всичко. Всичко свърши!

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??