Скръб, мъка и тъга,
това изпитва таз душа,
задето моят скъп приятел
се оказа той предател.
Животът не е лесен,
а ти си мислиш, че е песен
и в миг осъзнаваш,
че близките предаваш.
Казват, времето лекува,
казват, времето изтрива,
но то дали ще заличи
тези наши дни.
© Петя тодорова Todos los derechos reservados