Събуди се.
Сутрин е.
Погледни навън - реалност или сън?
Протегни ръка.
Усети ли го?
Почувствай пролетното слънце,
усети пролетния първомайски полъх.
Сега просто се усмихни
и поеми си дъх.
Как е?
© Елмаз Todos los derechos reservados